joi, 26 martie 2009

Despre noi :

Pentru ca intelegem ca esti aici deoarece iti doresti usi de calitate, usi cu stil, usi elegante cu furnir natural sau sintetic, care sa iti puna in valoare atat personalitatea, cat si felul in care iti amenajezi caminul sau biroul, te vom ajuta sa faci cele mai bune alegeri, sa alegi cele mai potrivite usi.

Care este diferenta dintre o casa si acasa ? Noi credem ca rafinamentul si eleganta usilor noastre de interior pot transforma intr-un mod placut atat caminul cat si biroul.

Daca vrei ca cei care te viziteaza sa ramana cu o impresie pozitiva despre tine, ajuta-i sa isi faca o impresie excelenta chiar de la intrarea in biroul sau casa ta !

SC Comicom SRL are o activitate comerciala de 17 ani in domeniul confectionarii usilor de interior la un raport calitate/pret excelent. Comicom SRL ofera spre comercializare usile pe care ti le doresti in casa ta, facute personalizat dupa comanda, servicii de tamplarie, montaj .De asemenea executam servicii de reconditionat ( refurniruit ) a usilor ce au nevoie de un nou look plin de prospetime.

Chiar daca majoritatea persoanelor nu se opresc sa se gandeasca asupra usilor acestea fiind considerate ca ceva obisnuit, sa ne imaginam pentru un moment cum ar arata lumea fara usi.

Comicom srl va ajuta sa decideti ce este mai bun pentru dumneavoasta, ce model, culoare a furnirului vi se potriveste cu amenajarile interioare existente in casa.

Unde ne gasiti ?

SC Comicom SRL

Str. Coltii Brezei 8-10, sector 2, Bucuresti ( pe soseaua Fundeni nr 76, la 200 m de magazinul Penny Market, pe partea dreapta).


Persoane de contact SC Comicom :

Costin Dumitru :0722508295
Mihai Dumitru : 0722694880

Un comentariu:

StefDoors spunea...

Interesant articol. Felicitari !